dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieGaat Nino de Leeuw Goes aan doelpunten helpen?

Gaat Nino de Leeuw Goes aan doelpunten helpen?

Tovert Goes komende zondag 6 februari in het inhaalduel op eigen terrein tegen FC Lisse de 26-jarige Nino de Leeuw als aanvallende verrassing uit de hoge hoed? Het zou zo maar kunnen als de KNVB de speler deze week nog speelgerechtigd verklaart. Nino tekende deze week een contract voor de in degradatiegevaar verkeerde 3e divisionist, zo staat te lezen in de PZC.

Nino de Leeuw staat te boek als een tweebenige spits die tevens kan fungeren als “valse spits” en ook gemakkelijk scoort. De afgelopen jaren was hij veelal in het buitenland in actie te zien.

Bij Hibernians op Malta liep hij stage in de voorbereidingen op de playoffs Champions Leaque, speelde in Duitsland voor Askania Bernburg, deed Italië voor een korte tijd aan om bij Olympia Agnonese actief te zijn, won met de Spaanse Club Deportivo Arnedo de Copa Federacion 2020, maar haalde het niet bij TOP Oss in een oefenwedstrijd met het team van werkloze voetballers. En is nu neergestreken in Goes, waar men hoopt dat Nino voor meer doelpunten kan gaan zorgen in het Zeeuwse land. Te beginnen komende zondag maar dat is even afwachten of de KNVB de club uit Goes gunstig gezind is door hem speelgerechtigd te verklaren.

Herman van Diejen

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD