vrijdag, augustus 19, 2022
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagG.O.E.S.-trainer Hollander: 'Onrustig aan de bal na de rode kaart'

G.O.E.S.-trainer Hollander: ‘Onrustig aan de bal na de rode kaart’

G.O.E.S. en Sportlust’46 kwamen zaterdag in actie voor de eerste wedstrijd van het seizoen in de Derde Divisie van het seizoen 2021/2022. De twee ploegen deelden de punten (0-0) en daar was de trainer/coach van G.O.E.S. Kevin Hollander niet helemaal tevreden mee omdat zijn ploeg al na tien minuten spelen met één man meer op het veld stond na de rode kaart voor Floris Mulder van Sportlust’46.

Direct na de wedstrijd gaf Hollander zijn visie op de wedstrijd tegenover Omroep Zeeland. ,,Hoe het gelopen is had ik vooraf niet gedacht natuurlijk. Ze krijgen na een minuut of tien de rode kaart. Ik denk dat we op dat moment niet eens de slechtere ploeg waren. Achteraf gezien had ik liever gezien dat Sylvio (Hage) de goal gewoon had gemaakt en dat het elf tegen elf was gebleven”, aldus de oefenmeester.

Het spel van G.O.E.S. werd er niet beter op direct nadat de tegenstander met een man minder kwam te staan op het veld. ,,We werden heel onrustig aan de bal en dan met name net na de rode kaart. Ik had het idee dat de hele ploeg dacht dat ze heel snel de 1-0 moesten maken en dat het dan klaar zou zijn, maar we hadden gewoon nog 75 of 80 minuten om de 1-0 te maken. Dan denk ik niet dat je overhaast dingen moet gaan doen.”

De start van de wedstrijd was van beiden zijden wat onwennig. ,,Ik denk dat dit volkomen logisch is. Men heeft tien maanden lang geen competitiedruk gevoeld. Nu komt er druk bij kijken, winnen of verliezen scheelt gewoon punten. Dan ga je toch iets onrustiger aan de bal spelen dan je normaal gewend bent. Ik denk dat dit er bij ons na de rust wel een beetje af was”, besloot Hollander zijn verhaal tegenover Omroep Zeeland.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS