Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Friese derby prooi voor Harkemase Boys, Jong FC Twente wint van Jong Groningen

Friese derby prooi voor Harkemase Boys, Jong FC Twente wint van Jong Groningen

Harkemase Boys wist zaterdagmiddag de Friese derby tegen ONS Sneek winnend af te sluiten met mooie cijfers (2-5). Grote man aan de kant van de winnende formatie was Berwout Beimers die goed was voor drie treffers. Jong FC Twente was met 3-2 te sterk voor het talententeam van FC Groningen (3-2).

De uitspelende club kwam na één minuut spelen al op voorsprong in Sneek, Berwout Beimers was de man die toen al op het wedstrijdformulier gezet kon worden als doelpuntenmaker (0-1). In de 36ste minuut wist Beimers de voorsprong te verdubbelen en leek Harkemase Boys op weg naar een zege (0-2). Na de pauze stond er een ander ONS Sneek op het speelveld, de ploeg was feller dan in de beginfase van de confrontatie. De hoop op een goed resultaat keerde dan ook terug in de harten van de thuissupporters toen Prijor in de 54ste minuut de 1-2 op het scorebord wist te zetten.

Acht minuten na de aansluitingstreffer was het weer raak, Ezra Schrijver kopte de bal binnen op aangeven van Beimers (1-3). Gonzales bracht later de spanning nog even terug met de 2-3, maar vervolgens liep Harkemase Boys uit naar 2-5 door doelpunten van Beimers en Van der Kaap (foto).

Jong FC Twente – Jong FC Groningen 3-2

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag