Volg ons

Derde Divisie

Frans van Niel stopt bij VVSB, Michael Bekkers verlaat Ter Leede

Frans van Niel stopt bij VVSB, Michael Bekkers verlaat Ter Leede

VVSB raakt na dertien seizoenen Frans van Niel kwijt. Bij Ter Leede ziet men doelman Michael Bekkers na dit seizoen vertrekken.

Van Riel
Bij de Noordwijkerhouters gaat men Van Niel heel erg missen, wordt al duidelijk op de clubsite: ,,Met zijn balvastheid, voetballend vermogen en passing maakte hij vaak het verschil. In de seizoenen van 2014 tot 2016 stond hij ook in de top van onze goalgetters. Hij maakte onder meer de promotie mee naar de toenmalige Topklasse en eveneens naar de Tweede Divisie. Terugblikkend kan natuurlijk ook het welbekende succes van ons legendarische KNVB Beker team niet ontbreken. Frans is daarnaast geliefd onder onze supporters.”

Bekkers
Met pijn in het hart ziet Ter Leede Michael Bekkers weggaan. Hij hoopt op een stap naar de Tweede Divisie. ,,Er is nog geen concrete belangstelling getoond maar wij zijn er van overtuigd dat Michael een plek verdiend in de tweede divisie“, stelt men in Sassenheim.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie