Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag Fraaie comeback van Hoek tegen Ajax en Jong FC Groningen te sterk...

Fraaie comeback van Hoek tegen Ajax en Jong FC Groningen te sterk voor ODIN’59

Hoek leek zaterdagmiddag een vervelende middag tegemoet te gaan toen na vier minuten spelen de stand van 0-2 in het voordeel van Ajax op het scorebord stond. De ploeg wist zich echter te herpakken en boekte alsnog een zege (4-2). ODIN’59 ging op het eigen complex met grote cijfers onderuit tegen Jong FC Groningen (2-5).

- Advertentie -

HoekAjax (am)
In de derde minuut kwamen de Amsterdammers op voorsprong tegen Hoek. Chergui raakte de bal verkeerd en Kenneth Misa Danso wist daarvan te profiteren (0-1). Even later verdubbelde Ajax de voorsprong, Ricardo Fransberg werd als doelpuntenmaker neergezet op het wedstrijdformulier (0-2). Hoek kwam in de achttiende minuut van de wedstrijd weer terug door een treffer van Kyle Doesburg (1-2). Nog voor de pauze kwam Hoek weer naast Ajax, Yves Nyemb was goed voor de 2-2. Na een uur spelen was er wederom gejuich te horen op het sportcomplex van Hoek, Kyle Doesburg zorgde voor een tussenstand van 3-2. Gianni Tiebosch zorgde voor een mooi slotakkoord van het duel, met een vrije trap bepaalde hij de eindstand op 4-2.

ODIN’59 – Jong Groningen
Na exact een half uur spelen kwam de ploeg uit Heemskerk op voorsprong tegen het beloftenteam van FC Groningen. Jeffrey Klijbroek zag zijn afstandsschot in het doel van de tegenstander verdwijnen nadat het van richting werd veranderd door een tegenstander (1-0). ODIN’59 moest echter met een achterstand de kleedkamer in na iets meer dan 45 minuten spelen. Jong FC Groningen wist via Tim Riksman en Daniel van Kaam de stand te brengen op 1-2. Vroeg in de tweede helft wist de uitploeg verder uit te lopen, in de 53ste minuut was Lars Kramer verantwoordelijk voor de 1-3 en één minuut later plaatste Daniël van Kaam de 1-4 op het scorebord. Drie minuten voor het einde van de officiële speeltijd was een intikkertje van Daniël Bouman goed voor de 1-5. Dit was echter niet het laatste doelpunt van de middag, Thom de Vries bepaalde in de blessuretijd de eindstand op 2-5.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES