Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Eemdijk strijdend ten onder tegen Quick Boys, ASWH verslaat DOVO en Hoek pakt punt

Eemdijk strijdend ten onder tegen Quick Boys, ASWH verslaat DOVO en Hoek pakt punt

Quick Boys pakte zoals verwacht mocht worden drie punten tegen Eemdijk. Eenvoudig was het echter niet ondanks de hoge uitslag (6-3). DOVO ging onderuit bij ASWH (1-0) en Hoek pakte één punt in Groningen waar het aan moest treden tegen het beloftenteam van de plaatselijke FC (2-2).

Quick Boys – Eemdijk
De Katwijkse formatie had weinig tijd nodig om de score te openen op het eigen sportpark. In de eerste minuut was het al raak, Dennis Kaars was de doelpuntenmaker (1-0). Eemdijk was niet van plan om zich zo maar gewonnen te geven en kwam vrij snel terug in de wedstrijd door Yannick Bouw (1-1). In de 33ste minuut wist Quick Boys het net van de tegenstander te vinden, maar de treffer werd afgekeurd vanwege buitenspel. Daar was niet iedereen het mee eens, zeker niet aan Katwijkse zijde. Vier minuten was het weer raak, maar nu betekende dat wel de voorsprong voor Quick Boys. Jeffrey Ket was de maker van het doelpunt (2-1).  Net voor de pauze bepaalde Jesse van Nieuwkerk de ruststand op 3-1. In de 59ste minuut verdween een door Kelvin Maynard genomen vrije trap via een been van de tegenstander achter de doelman van Eemdijk (4-1). Drie minuten later was het weer raak, maar dan voor Eemdijk. Bouw maakte vanaf de stip zijn tweede van de middag (4-2). Daar bleef het niet bij, in de 65ste minuut stond er plotseling 4-3 op het scorebord nadat Zakaria El Bennay van grote afstand raak wist te schieten.  Niet veel later stelde Quick Boys orde op zaken door Kelvin Maynard (5-3). In de 88ste minuut maakte Van Nieuwkerk de laatste treffer van de middag (6-3).

ASWH – DOVO
Een schitterende aanval van de thuisploeg resulteerde in de openingstreffer. Van de Kreeke wist met een hakbal zijn ploeggenoot Yildirim vrij voor de keeper te zetten. Yildirim schoot vervolgens via de onderkant van de lat binnen (1-0). Deze treffer bleek na iets meer dan negentig minuten spelen de winnende van de middag te zijn.

Jong FC Groningen – Hoek 2-2
1-0 Pohl
1-1 eigen doelpunt Groningen
2-1 Bouman
2-2 Impens (penalty)

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag