woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsACVDVS'33 en Capelle slaan toe in slotfase, ACV pakt punt tegen VVOG

DVS’33 en Capelle slaan toe in slotfase, ACV pakt punt tegen VVOG

Capelle leek zaterdagmiddag af te stevenen op een nederlaag in de uitwedstrijd tegen Harkemase Boys. De ploeg wist echter een 2-0 achterstand om te buigen naar een zege (2-3). DVS’33 mocht drie punten bijschrijven nadat het aan het einde van de wedstrijd alsnog wist te winnen van Scheveningen (1-0). VVOG verspeelde in de slotfase een zege tegen het thuisspelende ACV (2-2). 

DVS’33 – Scheveningen
Het laatste half uur van de wedstrijd moest de thuisploeg verder met tien man. Velda werd door de scheidsrechter voor de tweede keer beboet met een gele kaart en moest dus met rood het speelveld voortijdig verlaten. In de 88ste minuut was het weer tien tegen tien op het veld nadat De Jong van Scheveningen ook met een rode kaart moest vertrekken. De wedstrijd leek af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel, maar niets was minder waar. In de 90ste minuut bezorgde De Ruiter de thuisploeg alsnog de fel begeerde drie punten, dit vanuit een fraai genomen vrije trap (1-0).

Harkemase Boys – Capelle
De thuisclub opende na 34 minuten spelen de score, Jan Hooiveld was er verantwoordelijk voor dat de supporters zich door het juichen iets op konden warmen langs de zijlijn (1-0). De doelpuntenmaker was in de vijftigste minuut ook betrokken bij de tweede treffer voor de Harkemase Boys, op zijn aangeven was het Johnny de Vries die de stand op 2-0 bracht. Capelle gaf echter niet op en kwam snel terug tot 2-1, Olaf van der Sande was de doelpuntenmaker. Na 61 minuten spelen was de blijdschap bij de fans van de thuisploeg plotseling verdwenen, Capelle zorgde via Sandin Avdic voor de 2-2. Harkemase Boys leek een punt over te houden aan het treffen met Capelle, de uitspelende formatie had echter in de blessuretijd nog een onaangename verrassing in petto. Omar Gomez Shee produceerde de 2-3.

ACV – VVOG
De thuisploeg keek na 68 minuten spelen tegen een achterstand aan. Jeffrey Arends was verantwoordelijk voor de eerste treffer van VVOG (0-1). Lang kon de ploeg uit Harderwijk niet genieten van de voorsprong, twee minuten na de openingstreffer stond er in Assen al weer 1-1 op het scorebord, Marco van der Heide kopte raak. Twaalf minuten voor het einde van de officiële speeltijd kon er weer een treffer genoteerd worden voor VVOG. Op aangeven van Pernelly Biya schoot Guido de Graaf raak (1-2). ACV wenste zich niet neer te leggen bij een nederlaag en ging op jacht naar de gelijkmaker. Die kwam er in de negentigste minuut, Daniël Schans tikte de bal van dichtbij binnen (2-2).

Magreb’90 – Jong Twente
In Utrecht kwam Jong FC Twente na ongeveer 35 minuten spelen op voorsprong door een treffer van Ryan Trotman (0-1). Het leek op buitenspel maar het arbitrale trio keurde het doelpunt goed.

Odin’59 – Quick Boys
De ploeg uit Katwijk kreeg in de 51ste minuut de uitgelezen mogelijkheid om op voorsprong te komen. De toegekende penalty werd echter door Yordi Teijsse hoog over het doel van de tegenstander geschoten. Twee minuten later was het toch raak voor Quick Boys, daar had men echter wel de hulp bij nodig van de tegenstander. Milo Cremers passeerde zijn eigen doelman (0-1).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD