woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDOVO-aanvaller Arends: 'Heerlijk om persoonlijk van die hatelijke nul af te zijn'

DOVO-aanvaller Arends: ‘Heerlijk om persoonlijk van die hatelijke nul af te zijn’

Quincy Arends beleefde zaterdag een heerlijke middag met DOVO op het eigen sportpark in Veenendaal. De ploeg van trainer/coach Gert Kruys boekte een zege op Jong FC Twente en de aanvaller scoorde zijn eerste treffer van het seizoen (1-0).

Verlossende treffer
De aanvaller was al weken op zoek naar een treffer. Tegen het beloftenteam van FC Twente was het dan eindelijk raak. Arends profiteerde van een botsing tussen de doelman en een verdediger van de tegenpartij en kon de bal vervolgens in het doel schieten.  ,,Heerlijk om persoonlijk van die hatelijke nul af te zijn”, aldus de doelpuntenmaker tegenover de Veenendaalse Krant.

Beloften teams
DOVO speelde tot dusver al drie keer tegen een beloften team. Eerder werd gelijk gespeelde tegen Jong FC Groningen (2-2) en Jong FC Volendam (1-1). ,,,De Jong-elftallen bevallen ons wel. Zij willen ook voetballen en daardoor komt er ruimte, daar kunnen wij goed mee omgaan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD