Volg ons

ASWH

Doelpuntenfestijn bij puntendeling tussen ONS Sneek en DOVO, gelijkspel bij ASWH en Spijkenisse

Doelpuntenfestijn bij puntendeling tussen ONS Sneek en DOVO, gelijkspel bij ASWH en Spijkenisse

ONS Sneek en DOVO zorgden zaterdagmiddag in Friesland voor een geweldig spektakel. Na iets meer dan negentig minuten spelen bleef de doelpuntenteller staan op zes, eerlijk verdeeld over de twee ploegen (3-3). ASWH en Spijkenisse deelden ook de punten, maar deden dit met minder treffers (1-1).

ONS Sneek – DOVO
De formatie uit Friesland wist na zeventien minuten spelen het net van de tegenstander te vinden. Na een diepe bal van Ale de Boer scoorde Gendridge Prijor (1-0). Dit nadat DOVO-sluitpost Rodney Ubbergen die bal los liet. Binnen het eerste half uur kreeg ONS Sneek een harde klap te verwerken. Samir Merraki moest geblesseerd het speelveld verlaten, dit waarschijnlijk vanwege een enkelblessure. In de 53ste minuut was het tijd voor een jubileum. Leon Toonen kopte vanuit een hoekschop van Roy Bakkenes hard binnen (1-1), dit betekende de honderdste treffer van de doelpuntenmaker in dienst van DOVO. De ploeg uit Veenendaal kon niet lang genieten van het doelpunt. In de 58ste minuut tikte aanvoerder Ale de Boer de bal in het doel van de Veenendaalse formatie (2-1). Leon Toonen (foto) was niet veel later verantwoordelijk voor de 2-2. In de 84ste minuut leek DOVO dan toch aan de haal te gaan met de overwinning. Bas Mooij maakte de 2-3 in het voordeel van de uitploeg. Dit na een goed genomen hoekschop van Bakkenes. In de laatste minuut van  de officiële speeltijd was er echter weer hard gejuich te horen vanaf het sportpark in Sneek. Uit een mooie vrije trap scoorde Ale de Boer de 3-3 waardoor beiden ploegen alsnog genoegen moesten nemen met een puntendeling.

ASWH – Spijkenisse
De wedstrijd op het sportpark van ASWH begon niet om 15:00 uur, maar een kwartier later. Scheidsrechter Winkel arriveerde te laat waardoor het treffen uitgesteld werd. Het publiek moest vervolgens lang wachten op de eerste treffer van de middag. Na 62 minuten spelen was Van Axel-Dongen de man die de 0-1 op het scorebord wist te zetten, dit met een fraaie stiftbal over de doelman van de tegenstander. In de 68ste minuut bepaalde Peter de Lange de eindstand op 1-1.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ASWH