maandag, augustus 15, 2022
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDoelman Lentink pakt met G.O.E.S. een punt tegen Sportlust’46: 'Er had zeker...

Doelman Lentink pakt met G.O.E.S. een punt tegen Sportlust’46: ‘Er had zeker meer in gezeten’

Matthew Lentink wist met G.O.E.S. zaterdag een punt te pakken in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Sportlust’46 (0-0). De doelverdediger was enigszins tevreden met het resultaat, maar had het gevoel dat er meer in had gezeten omdat de tegenstander ruim 80 minuten met een man minder moest spelen.

,,Ik kijk met een goed gevoel terug op de eerste wedstrijd van het seizoen. Dit zeker als je kijkt naar de voorbereiding die Sportlust’46 gedraaid heeft. Wij hadden een hele zware pot verwacht, maar dat was dus anders nadat ze snel een rode kaart kregen. Uiteindelijk moet je het verschil wel maken met één man meer en er had zeker meer in gezeten dan een gelijkspel. Zeker omdat we goede kansen kregen en ook nog eens twee keer de bal op de lat zagen komen. Achteraf gezien hadden we misschien iets meer druk vooruit kunnen zetten om het Sportlust’46 nog moeilijker te maken. Over het algemeen ben ik niet ontevreden en het is natuurlijk fijn dat we nu al van de nul af zijn door het gelijkspel”, aldus Lentink tegenover Voetbal247.

De doelverdediger is duidelijk dat er slechts één zaak van belang is in het nieuwe seizoen en dat is degradatie voorkomen. ,,Onze doelstelling is handhaving in de Derde Divisie en het maakt mij echt niet uit hoe we dat doen. Het was in ieder geval weer heerlijk om te spelen. Voor de wedstrijd vertelde de trainer ons dat het precies tien maanden en 4 dagen geleden was dat we een competitiewedstrijd mochten spelen. Eindelijk voelde ik weer die extra wedstrijdspanning en konden we weer echt strijden om de punten.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS