Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE: Sparta Nijkerk weer koploper na zege op Ajax, grote overwinningen voor Excelsior’31 en Jong Almere

DERDE DIVISIE: Sparta Nijkerk weer koploper na zege op Ajax, grote overwinningen voor Excelsior’31 en Jong Almere

Sparta Nijkerk is weer lijstaanvoerder van de Derde Divisie in het zaterdagvoetbal. De ploeg van trainer/coach Eric Speelziek was in eigen huis te sterk voor Ajax (4-2). Jong Almere City rekende met grote cijfers af met SteDoCo (5-1) en G.O.E.S. ging wederom onderuit, nu was Excelsior’31 te sterk voor de Zeeuwse formatie (0-4). 

Het was even schrikken in Nijkerk toen de gasten uit Amsterdam na drie minuten spelen op voorsprong kwamen door een treffer van Kenneth Misa-Danso (0-1). Nog voor de rust wist Sparta orde op zaken te stellen door doelpunten van Gilbrano Plet en Bryan Burgerhout (2-1). Na iets meer dan een uur spelen werd het echter weer gelijk toen Ricardo Fransberg de doelman van Sparta Nijkerk wist te passeren (2-2). De thuisploeg wist toch de drie punten over de streep te trekken door treffers in het laatste kwartier van Donny van der Wal en Frank Heus.

In de achtste minuut van de wedstrijd kwam Excelsior’31 aan de leiding door Jasper Veltkamp. Nog voor de pauze verdubbelde de gasten uit Rijssen de voorsprong na een treffer van Jamarro Diks, zijn inzet verdween via doelman Lorenzo Hoekman in het doel (0-2). In de tweede helft liep Excelsior’31 uit naar 0-4 wat betekende dat G.O.E.S. al voor de zevende keer op rij niet wist te winnen. De laatste treffers waren van Penterman en Boeloerditi.

SteDoCO wist in de voorgaande speelronde te verrassen tegen Sparta Nijkerk (1-0). De ploeg wist de goede serie van wedstrijden deze zaterdag niet voort te zetten. Jong Almere City haalde uit tegen de ploeg uit Hoornaar (5-1).

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag