zondag, januari 16, 2022
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDerde Divisie: GOES en Sportlust trappen af met remise

Derde Divisie: GOES en Sportlust trappen af met remise

De kop is eraf in de Derde Divisie, maar het wachten is nog op de eerste competitietreffer. GOES en Sportlust ’46 kwamen in Zeeland namelijk niet tot score in de seizoensouverture: 0-0.

Daar zal vermoedelijk de thuisploeg het meest van balen. Al na 8 minuten kwam de ploeg van Kevin Hollander namelijk met een man meer te staan toen Floris Mulder met direct rood werd weggestuurd. Hij had de doorgebroken Sylvio Hage neergehaald. De daaropvolgende vrije trap belandde op de lat.

Ondanks de man minder kreeg ook Sportlust voor de pauze een aantal hele behoorlijke kansen. Ook GOES had de mogelijkheid te scoren, maar liet dat na.

Na rust was het GOES dat jacht maakte op de openingsgoal, maar het verzuimde te scoren. In de slotfase had Sportlust er nog zomaar met de winst vandoor kunnen gaan als Quincy Arends zijn kans had benut. In blessuretijd had GOES-invaller Guillaume Clinckemaille alsnog de zege op zijn schoen, maar hij schoot voorlangs. Zo bleef het 0-0 en zijn beide ploegen in ieder geval een week koploper. Volgende week komen ook de andere ploegen in de Derde Divisie in actie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS