zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDegradatiekandidaat Spijkenisse verrast Scheveningen, Quick Boys onderuit

Degradatiekandidaat Spijkenisse verrast Scheveningen, Quick Boys onderuit

Spijkenisse pakte zaterdagmiddag een broodnodige zege in de strijd tegen directe degradatie. De ploeg wist thuis te winnen tegen de nummer twee van de ranglijst Scheveningen (2-0). Quick Boys kwam twee keer op voorsprong in Enschede, maar stond na negentig minuten spelen toch met lege handen tegen Jong FC twente (3-2). 

Spijkenisse – Scheveningen
De degradatiekandidaat begon uitstekend aan het treffen met het veel hoger geklasseerde Scheveningen. In de derde minuut kapte El Fazazi naar binnen en schoot de bal in de verre hoek (1-0). In de twintigste minuut kreeg Scheveningen de tweede klap te verwerken. Van AxelDongen kopte de bal binnen en verdubbelde daarmee de voorsprong voor Spijkenisse (2-0). In de tweede helft moest Scheveningen verder met één man minder toen Tim Peters de rode kaart kreeg en vroegtijdig moest vertrekken.

Jong Twente – Quick Boys
De ploeg uit Katwijk kwam na een kwartier spelen aan de leiding door een doelpunt van Maynard (0-1). Een paar minuten later bracht Jari Oosterwijk de twee ploegen weer in evenwicht (1-1). Nog voor de pauze kwamen de gasten op voorsprong, dit nadat Chris Guijt de sluitpost uit Enschede wist te passeren (1-2). Jong FC Twente wist toch nog te voorkomen dat het met een achterstand de kleedkamer om moest zoeken. Dylan George tekende namelijk in de 43ste minuut voor de 2-2. De maker van de tweede treffer in het voordeel van Jong FC Twente was ook in de tweede helft verantwoordelijk voor de 3-2, dit in de 63ste minuut.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD