Volg ons

Capelle

Capelle wint degradatiekraker tegen ONS Sneek, Odin’59 en Jong Volendam boeken zege

Capelle wint degradatiekraker tegen ONS Sneek, Odin’59 en Jong Volendam boeken zege

Capelle deed zaterdagmiddag op het eigen sportpark goede zaken in de strijd tegen degradatie, van de directe concurrent ONS Sneek werd gewonnen (4-1). Jong Volendam won van Spijkenisse (2-1) en Odin’59 pakte drie punten tegen Magreb’90 (1-0).

Capelle – ONS Sneek
Veertien minuten stond er op het scorebord toen Olaf van der Sande (foto) de score wist te openen in het voordeel van de ploeg uit Capelle aan den IJssel (1-0).  Even later wist Tim Vincken de voorsprong te verdubbelen (2-0). Op slag van rust kwamen de gasten uit Sneek weer terug in de wedstrijd door een doelpunt van Samir Marraki (2-1). In de tweede helft ging ONS op zoek naar de gelijkmaker, maar daar slaagde men niet in. Bram van Eijk en Van der Sande bepaalden de eindstand op 4-1.

Jong FC Volendam – Spijkenisse
Anthony Berenstein kende een uitstekend debuut in dienst van FC Volendam. De aanvallend ingestelde speler had er slechts veertien minuten voor nodig om zijn eerste treffer in dienst van zijn nieuwe club te produceren (1-0). In de 78ste minuut kwam de thuisploeg op 2-0 door Mertens. Zes minuten voor het einde van de officiële speeltijd bracht Marvin van der Pluijm de spanning nog even terug in de wedstrijd, maar verder dan 2-1 kwam Spijkenisse niet.

Odin’59 – Magreb’90
De thuisploeg had zaterdagmiddag op het eigen sportpark erg veel moeite met de hekkensluiter van de Derde Divisie. Pas in de 83ste minuut wist Milo Cremers het net van de tegenstander te vinden waardoor Odin’59 alsnog met de drie punten aan de haal mocht gaan. Nagreb’90 speelde het laatste half uur van de wedstrijd met één man minder, de dienstdoende scheidsrechter gaf Omar Boukhari geel naar aanleiding van een overtreding, vervolgens kreeg hij er ook nog één vanwege praten, dus rood.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Capelle