dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagBosma (Harkemase Boys): 'Voor het publiek mooi, maar ik had liever gewonnen'

Bosma (Harkemase Boys): ‘Voor het publiek mooi, maar ik had liever gewonnen’

Harkemase Boys en G.O.E.S. wisten er zaterdagmiddag een waar spektakelstuk van te maken in de eerste speelronde van de Derde Divisie (3-3). Het publiek zal er zeker van genoten hebben, maar Jan-Piet Bosma, trainer van Harkemase Boys had liever iets minder sensatie gehad en de drie punten bij geschreven, zo gaf hij aan op de You Tube-pagina van zijn vereniging.

,Het was een spektakelstuk, wij als morele winnaar met 3-3, maar daar koop je natuurlijk geen moer voor want het gaat om de echte punten. Het was een wedstrijd waar weer alles in zat. Gele kaarten, rode kaarten een voorsprong, achterstand en weer terugkomen. Voor het publiek hartstikke mooi, maar ik had liever gewonnen natuurlijk”, aldus Bosma op de voornoemde You Tube-pagina.

De trainer van Harkemase Boys keek met gemengde gevoelens terug op de prestaties van zijn team. ,Ik heb vandaag hartstikke goede dingen gezien. We hebben heel veel kansen gecreëerd, vooral in de eerste helft. Ook honderd procent kansen moet ik eerlijk bekennen. Natuurlijk zijn dat niet allemaal goals, maar ik vind wel dat als je naar de uitslag kijkt krijgen we weer te veel goals tegen. We spelen wel met een man minder, maar er is wel werk aan de winkel en de spanning op de eerste wedstrijd was er wel. Ik heb goede dingen en minder goede dingen gezien maar achteraf moet je blij zijn maar we hadden ook nog kunnen winnen.’

Via onderstaande video is het gehele interview te bekijken met Jan-Piet Bosma

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD