woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlDerde Divisie Zaterdag Biya beslist duel voor nieuwe koploper VVOG: 'We hadden aan één...

[VIDEO] Biya beslist duel voor nieuwe koploper VVOG: ‘We hadden aan één kans genoeg’

VVOG mag zich na drie speeldagen koploper noemen van de Derde Divisie. De ploeg uit Harderwijk was zaterdag te sterk voor het beloften team van FC Twente (1-0), dit door een treffer van Pernelly Biya. De aanvaller sprak na afloop van de wedstrijd lovende woorden over de defensie van zijn team en constateerde dat VVOG niet veel kansen nodig had om de drie punten binnen te slepen.

Counteren
,,FC Twente wilde graag en ze moesten ook komen ondanks dat het nog 0-0 stond. Dan zie je dat we aan één kans eigenlijk genoeg hebben en daarna probeerden we een beetje te counteren. Het staat achterin gewoon heel goed ze hebben eigenlijk geen honderd procent kans gehad, alleen dan in de laatste minuut die de keeper dan pakt”, aldus Biya tegenover de camera van Studio VVOG.

Goede vorm
In de voorbereiding had de aanvaller het niet altijd even makkelijk. In de competitie is dat echter anders en toonde hij al meerdere keren zijn goede vorm. ,,Ik vind dat het nog wel beter kan. Ik kwam terug van een blessure en toen was ik zoekende nog. Ik wist ook niet waar ik zou staan. Ik begon op links af en toe en daarna op tien, maar ik heb gewoon de knop omgezet en ben er elke wedstrijd vol voor gegaan. Dan kijken hoe het uitpakt en dat pakt de laatste weken heel goed uit.”

Lijstaanvoerder
VVOG is koploper in de Derde Divisie, Biya wenste na afloop van de wedstrijd echter weinig te zeggen over de verwachtingen voor dit seizoen. ,,We moeten het even aankijken, je speelt nu drie wedstrijden en het gaat nu heel goed. We moeten gewoon ons ding doen en dan zien we rond de winterstop wel hoe we staan.” Bekijk het gehele interview hierboven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD