vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieBertran Kreekels maakt de cirkel rond

Bertran Kreekels maakt de cirkel rond

Nog geen week zat er tussen de mededeling dat hij aan het eind van het seizoen zou gaan stoppen als trainer bij 3e Divisionist Oss’20 en de aankondiging dat hij vanaf seizoen 2022-2023 oefenmeester gaat worden bij de Zondag 4e klasser Stiphout Vooruit. Een groot aantal mensen staan verwonderd te kijken van deze overgang, maar de insiders zullen het zien als een logische stap. Voor Bertran betekent het dat de cirkel rond is.

De reden voor zijn vertrek bij Oss’20 was dat hij wat meer tijd wilde besteden aan thuis. En laat de succesvolle trainer nu toevallig ook in Stiphout wonen, bij Stiphout Vooruit zijn carrière afsloot als actieve voetballer(2008) en ook bij dezelfde vereniging zijn eerste stappen zette op trainersgebied(2008).

Via NWC Asten, vv Geldrop, RPC(Edinhoven) en Oss’20 werd zijn ambitie om op een zo hoog mogelijk niveau te trainen waarheid. En nu dus opnieuw trainer van Stiphout Vooruit.

Het laat zich begrijpen dat het bestuur van de Stiphoutse vereniging niet alleen trots is met de komst van Bertran, maar ook blij is dat ze volgend seizoen een toptrainer voor de groep hebben staan.

Herman van Diejen

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD