Volg ons

Barendrecht-coach Elzinga: ‘In het begin te veel ontzag voor Sparta Nijkerk’

BVV Barendrecht

Barendrecht-coach Elzinga: ‘In het begin te veel ontzag voor Sparta Nijkerk’

Barendrecht speelde zaterdagmiddag met 1-1 gelijk tegen Sparta Nijkerk. Het was de tweede puntendeling op rij voor de ploeg van coach Richard Elzinga.

,,We zijn nog ongeslagen”, stelt de oefenmeester, die afgelopen zomer overkwam van FC ’s Gravenzande, tegenover RTV Rijnmond. Hij kon leven met de remise tegen Sparta Nijkerk: ,,Ik teken nooit voor een gelijkspel, maar ik wist wel dat het een hele goede tegenstander zou zijn. Achteraf mag je blij zijn met een punt. Al vind ik dat we zeker in de beginfase teveel ontzag hebben getoond. We beginnen heel slecht aan de wedstrijd en komen daardoor achter.”

Barendrecht wist zich echter te herpakken en hield zodoende een punt over aan de wedstrijd: ,,Ik heb de spelers een compliment gemaakt. We hebben wel echt gestreden voor een punt en om meer uit de wedstrijd te halen. Overall ben ik tevreden.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over BVV Barendrecht