zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlClubsASWHASWH verrast met puntendeling bij VVOG, Spijkenisse en DOVO delen de punten

ASWH verrast met puntendeling bij VVOG, Spijkenisse en DOVO delen de punten

VVOG verspeelde zaterdagmiddag in de strijd om de bovenste plaatsen in de Derde Divisie dure punten tegen ASWH (1-1). DOVO kwam niet verder dan een puntendeling tegen het laaggeklasseerde Spijkenisse (2-2) en Scheveningen rekende in eigen huis af met Magreb’90 (4-1).

VVOG – ASWH
Frans Koornberg wist de eerste vijf wedstrijden van het seizoen de nul te houden, maar zaterdagmiddag tegen ASWH kwam er een einde aan deze fraaie reeks.  In de 41ste minuut was Ismail Yildirim trefzeker na een goede combinatie met De Lange (0-1). De lijstaanvoerder van de Derde Divisie kwam in de 68ste minuut op gelijke hoogte met ASWH. Guido de Graaf kopte de bal binnen (1-1). Verder dan deze treffer kwam de thuisspelende ploeg niet waardoor beiden genoegen moesten nemen met een puntendeling.

Spijkenisse – DOVO
De ploeg uit Veenendaal kwam na negen minuten spelen op 0-1 door een doelpunt van Quincy Arends. Zeven minuten later bracht Marco de Borst de stand weer op 1-1. De supporters van Spijkenisse waren nog aan het juichen voor de gelijkmaker toen de bal op de stip werd gelegd door de dienstdoende arbiter, dit in het voordeel van de thuisploeg. De dit seizoen veel scorende Michael van Dommelen wist dit buitenkansje te benutten (2-1). Nog voor de pauze werd de eindstand van 2-2 bepaald door een treffer van Joshua Patrick.

Scheveningen – Magreb’90
Tim Peters opende in de eerste helft de score voor de thuisclub. Door een doelpunt van Amwar Akrouh gingen beide ploegen rusten met een 1-1 stand. In de tweede helft trok Scheveningen de wedstrijd naar zich toe. Mitchell de Vlugt, Mehmet Aldogan en Robert Steemers scoorden en bepaalden daarmee de eindstand op 4-1. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD