vrijdag, 1 maart 2024
Voetbal247.nlClubsACVACV en DVS'33 op eigen terrein onderuit tegen beloftenteams

ACV en DVS’33 op eigen terrein onderuit tegen beloftenteams

ACV liet zaterdagmiddag op het eigen sportpark belangrijke punten liggen in de strijd tegen degradatie. Jong FC Twente was te sterk voor de ploeg uit Assen (1-3). DVS’33 stond met lege handen na het treffen met Jong FC Volendam (1-2).

ACV – Jong FC Twente
De ploeg uit Assen keek na vijfenveertig minuten spelen tegen een achterstand aan. Ritchie Zinga was verantwoordelijk voor de 0-1 die hij maakte vanaf de strafschopstip. Aan ACV werd in de eerste helft ook een strafschop toegekend, maar deze werd gered door de sluitpost van de ploeg uit Enschede. De thuisploeg kwam later alsnog op gelijke hoogte met de tegenstander door een treffer van Gijs Jasper (1-1). Kort na de gelijkmaker van ACV kwam Jong FC Twente weer op voorsprong in Assen. Ritchie Zinga scoorde zijn tweede goal van de middag (1-2). Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd bepaalde Rashaan Fernandes de eindstand op 1-3.

DVS’33 – Jong FC Volendam
De talenten uit Volendam kwamen net binnen het half uur spelen op voorsprong. Op aangeven van Dylan Mertens was het Anthony Berenstein die het net van de tegenstander wist te vinden (0-1). De tweede helft was nog maar net gestart toen FC Volendam door Nick Zeijlmans uit de kluts op 0-2 wist te komen. Een kwartier voor het einde van de officiële speeltijd werd de spanning weer terug gebracht door een intikker van Yasar (1-2). Vijf minuten later moest Jong FC Volendam verder met één man minder. Dit nadat Daryl Bäly moest vertrekken met een rode kaart. De overtreding van Bäly betekende ook een strafschop voor de thuisploeg. Kay Velda wist de doelman van Volendam echter vanaf de stip niet te passeren.

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD