zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseAaron Balk hangt voetbalschoenen aan de wilgen na dit seizoen.

Aaron Balk hangt voetbalschoenen aan de wilgen na dit seizoen.

Je hoort het steeds meer in voetbalkringen. Spelers die niet meer kiezen voor het geld maar kiezen voor hun maatschappelijke carrière terwijl ook nog hoog op hun prioriteitenlijstje staat: het creëren van tijd voor familytime.

Met name privé en zijn maatschappelijke carrière heeft de 34-jarige Aaron Balk doen besluiten om aan het eind van dit seizoen zijn voetbalschoenen aan de willigen te hangen zoals een fraai spreekwoord luidt.

Die beslissing nemen viel niet mee voor de doelman die op op 19 augustus 2008 debuteerde bij ARC , daarna een tijdje zijn geluk ging beproeven bij Sportlust’46, FC Breukelen, Sparta Nijkerk, SC Woerden om in 2017 weer terug te keren in Alphen aan den Rijn.

“Het is mooi geweest” staat te lezen op de clubsite van ARC ” Ik ga ook niet lager spelen. Mijn privéleven en maatschappelijke carrière hebben nu voorrang. Los van de voetbalverplichting lijkt mij dat heerlijk. Zomaar in oktober lekker een paar weken op reis gaan naar een mooie bestemming of lekker een weekend weg. Daar kijk ik naar uit en als het moet kan ik ook nog extra gaan werken. Al die jaren heb ik mijn commitment gegeven aan het voetbal, geweldig om de vrijheid te gaan krijgen en te bepalen wat ik ga doen. Natuurlijk zal ik wel eens naar een wedstrijdje gaan kijken”.

Tevreden weg bij deze mooie club

Nu Aaron bijna aan het einde van zijn actieve loopbaan is blikt hij kortstondig terug.
Aaron: “Ik denk dat ik op amateurniveau een prachtige carrière heb gehad. ARC heb ik ervaren als een hechte mooie club. Ik heb mij er altijd enorm thuis gevoeld en heb respect voor de mensen die op vrijwillige basis er zoveel doen. Veel mooie momenten meegemaakt en ik hoop dit seizoen af te sluiten met nog een hoogtepunt. Dat zou prachtig zijn. Ik hoop ook dat de mensen rond ARC-plezier aan mij beleefd hebben. Ik neem dankbaar afscheid en kom zeker nog wel eens kijken”

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD