dinsdag, oktober 26, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieAanvallende versterking voor Ter Leede

Aanvallende versterking voor Ter Leede

Het in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal uitkomende Ter Leede maakte zondag via de officiële kanalen de komst bekend van Shaquille Prijor. De aanvaller speelde in Nederland zijn laatste wedstrijden voor OFC.

Op de website van de vereniging uit Sassenheim werd de nieuwste aanwinst voorgesteld aan de lezer met de navolgende tekst: ,,Hij is een speler met veel creativiteit en is zeer doelgericht. Wij hopen dat hij met veel verrassende acties menig voetbal hart zal laten kloppen. In de gesprekken die wij met hem hebben gehad is gebleken dat hij naast een “voetbal dier”  met een winnaars mentaliteit ook een sociaal mens is. Daarom denken wij dat hij prima past bij onze mooie club.”

De 25-jarige Prijor maakte in april 2020 de overstap van OFC naar het Georgische FC Gagra. Eerder was hij actief voor onder andere Jong Roda JC, Mealhada (Portugal), Turnhout (België), Almere City (jeugd), Haarlem en DWS.
Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD