maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlTweede DivisieNieuwsZomers Zwoegen #3: Moedig FC Lisse buigt voor Feyenoord

Zomers Zwoegen #3: Moedig FC Lisse buigt voor Feyenoord

Heel de Bollenstreek was uitgelopen voor het bezoek van de landskampioen. In deel 3 van de rubriek Zomers Zwoegen: FC Lisse – Feyenoord.

Feestvreugde
Natuurlijk, het draaide op een volgepakt Ter Specke niet of nauwelijks om het resultaat. Maar toch mocht FC Lisse best trots zijn op met name de eerste helft, waarin het slechts één treffer van Basacikoglu hoefde te incasseren. Na de pauze kwamen daar nog vier tegendoelpunten bij, maar zelfs de 0-5 einduitslag was geen reden voor een domper op de feestvreugde in Lisse.

Daar heerste immers een fijne, uitgelaten sfeer. Bijna vijfduizend toeschouwers zagen een mix van sterkhouders en talenten van de landskampioen. Na afloop was er uiteraard gelegenheid voor handtekeningen.

Genieten
FC Lisse-trainer Robbert de Ruiter had zijn ploeg vooral de opdracht gegeven om te genieten van de bijzondere krachtmeting. Hij wisselde veelvuldig om al zijn beschikbare selectiespelers de bijzondere ervaring te gunnen. Het smeden van een collectief dat kan meestrijden in de Tweede Divisie is vooral een opdracht voor de rest van de voorbereiding, in dat opzicht stond het duel met Feyenoord op zich en kan eigenlijk nog geen zinnig woord gezegd worden over de staat waarin de Lissenaren aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen beginnen. Pas de komende weken wordt duidelijk hoe FC Lisse erop staat.

ONS Sneek remiseert tegen Zeerobben
ONS Sneek startte de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een 3-3 gelijkspel tegen de Zeerobben uit Harlingen. Een resultaat dat wellicht wat teleurstelde bij coach Chris de Wagt, daar de Zeerobben uitkomen in de tweede klasse.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD