woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieZeldenrust vertrekt bij Helmond Sport en tekent contract bij Rijnsburgse Boys

Zeldenrust vertrekt bij Helmond Sport en tekent contract bij Rijnsburgse Boys

Rijnsburgse Boys kan per direct een beroep doen op Furhgill Zeldenrust. De vleugelspeler komt over van Helmond Sport waar zijn contract woensdag ontbonden werd. Op de officiële website maakte de club uit de Tweede Divisie bekend dat de nieuwste aanwinst een overeenkomst ondertekende voor een half jaar met daarin een optie voor één seizoen extra.

Loopbaan
De 29-jarige Zeldenrust begon in zijn jeugdjaren met voetballen bij Bolnes. Na deze periode speelde hij voor RVVH en Sparta in diverse jeugdteams. Vervolgens droeg hij het shirt van onder andere Zwaluwen Vlaardingen, RKC Waalwijk, Dynamo Dresden en FC Den Bosch. In dienst van zijn laatste profclub Helmond Sport kwam hij tot zestien treffers.

Vrienden
Rijnsburgse Boys was geen onbekende vereniging voor Zeldenrust, die vanzelfsprekend zeer tevreden is met zijn overstap. ,,Ik ben blij met deze stap, Rijnsburgse Boys is een grote naam in het amateurvoetbal met een mooie achterban. Dit en vorig seizoen ben ik diverse keren wezen kijken, omdat mijn vrienden Jordy Strooker en Joël Tillema hier spelen. Ook Masies Artien en Carlos Opoku ken ik. Dat maakt de overgang wat gemakkelijker. Ik hoop met Rijnsburg zo hoog mogelijk te eindigen dit seizoen en te laten zien wat ik in huis heb. Ik heb er zin in en wil gaan knallen”, aldus de vleugelspeler op de voornoemde website.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD