zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieYordi Teijsse vier keer trefzeker in Volendam: 'Een bizarre uitslag, maar de...

Yordi Teijsse vier keer trefzeker in Volendam: ‘Een bizarre uitslag, maar de drie punten het belangrijkste’

Yordi Teijsse wist zaterdagmiddag in Volendam vier keer het net van de tegenstander te vinden voor AFC tegen het belofteteam van de plaatselijke FC. Opvallend genoeg wist zijn broer twee keer te scoren in deze wedstrijd waardoor na negentig minuten de eindstand van 4-6 op het scorebord stond. De aanvaller was vanzelfsprekend tevreden over zijn persoonlijke prestatie, maar vooral met het behalen van de belangrijke zege, zo liet hij weten tegenover FOX Sports.

Iets beter
De doelpuntenmaker stond tegenover de camera van de sportzender en de eerste vraag ging zoals verwacht mocht worden over de doelpunten die hij en zijn broer wisten te produceren in Volendam.  ,,Ik dacht ik doe het maar iets beter. Het was belangrijk, een bizarre uitslag maar voor ons waren de drie punten het belangrijkste en daar zijn wij blij mee”, aldus Teijsse.

Voetballiefhebbers
De spelvreugde spatte er van af bij de spelers van AFC in het duel met Jong Volendam. ,,We zijn allemaal voetballiefhebbers, dat merk je ook op de trainingen en in het veld tijdens de wedstrijden. We willen gewoon goed aanvallend voetbal spelen, dat gaat soms ten koste van een tegengoal. Vandaag waren het er iets te veel, maar blij dat wij er iets meer maken en dat je dan toch wint.”

Kampioenschap
De vraag is of AFC de titel in de Tweede Divisie kan prolongeren en wat daar voor nodig is. ,,Ongeveer hetzelfde als vorig jaar. Als je meer wint of meer punten haalt word je kampioen. Je merkt dit seizoen dat het misschien wat lastiger zal worden, de ploegen hebben zich aardig versterkt. Wij krijgen de doelpunten veel te makkelijk tegen dus daar moeten wij wat aan gaan doen. Verder vind ik dat wij met dit team weer om het kampioenschap moeten strijden, maar dat dat moeilijk is weet iedereen”, besloot Yordi Teijsse zijn verhaal tegenover FOX Sports.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD