dinsdag, april 13, 2021
Home Uitgelicht Word Vriend van Voetbal247.nl

Word Vriend van Voetbal247.nl

We gaan door lastige en uitdagende tijden. Bedrijven, onze geliefde voetbalclubs en ook Voetbal247.nl. Door het uitbreken van de Corona-crisis hebben we helaas gezien dat veel bedrijven noodgedwongen hun advertentiebudget verkleinen of helemaal schrappen.

- Advertentie -

Stap extra
Toch zal je wellicht ook hebben gezien dat we als redactie van Voetbal247.nl de afgelopen tijd juist een stap extra hebben gezet. Onze verslaggevers brengen elk weekend een stuk meer reportages vanaf de velden dan je wellicht gewend was, we publiceren vrijwel dagelijks interviews met spelers en trainers, we maken onze wekelijkse podcast en uiteraard lees je bij ons altijd het laatste nieuws.

Worden we vrienden?
We willen dit uiteraard graag blijven doen, maar daarvoor willen we een beroep op jou doen. Als je ons waardeert, als je dagelijks met plezier Voetbal247.nl leest, overweeg dan om Vriend van Voetbal247.nl te worden. Dat zouden we heel erg waarderen!

Je wordt al ‘Vriend van Voetbal247.nl’ voor 5 euro per maand. Ter vergelijking: voor een krantenabonnement (Telegraaf, AD, Volkskrant, regionale dagbladen) betaal je al gauw 40 á 50 euro per maand.

Voor de prijs van pakweg drie kopjes koffie, twee broodjes kroket of twee tosti’s ham/kaas met curry / ketchup* stel je ons in staat om een nog beter, actueler en professioneler journalistiek platform te worden. Als je wil, vermelden we je naam op onze ‘Vrienden van Voetbal247.nl-pagina’. Wil je dat niet, vink dan in het onderstaande formulier ‘anoniem’ aan of stuur ons een mailtje, dan passen we het zo snel mogelijk aan. En je kunt uiteraard op ieder moment besluiten om onze ‘vriendschap’ te verbreken. We werken met ons ‘Vrienden van Voetbal247.nl’-actie samen met Whydonate, een gerenommeerde en betrouwbare partij die voldoet aan diverse beveiligings- en privacykeurmerken en zorgvuldig omspringt met je gegevens.

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om éénmalig een donatie te doen. Ook daar zijn we al heel blij mee!

*doorhalen wat niet van toepassing is

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Voetbalshirts