woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDe Wolf blijft kritisch: "Ging soms te makkelijk"

De Wolf blijft kritisch: “Ging soms te makkelijk”

GVVV boekte een ruime zege bij UNA (1-4) en in dit duel vielen vooral een aantal sterk uitgespeelde aanvallen op. Trainer John de Wolf was tevreden over het optreden van zijn ploeg, maar bleef toch kritisch. “Over het algemeen is deze zege dikverdiend. Alleen irriteerde ik me wel aan onze start in de eerste helft.”

Als team uitstralen meer te willen scoren

Al na een minuut gaf Taoufik Adnane een slechte breedtebal en kon UNA twee keer gevaarlijk worden. Doelman Johan Jansen redde, maar het was de inleiding voor een moeizaam kwartier. “Op de eerste twintig minuten valt nog wel het een en ander aan te merken”, aldus De Wolf op de clubsite van GVVV. “Het ging voor ons soms te gemakkelijk, met wat slordige fases tot gevolg. We moesten scherp blijven. Toen we eenmaal aan het voetballen toekwamen, zag je onze technische en fysieke kwaliteiten bovendrijven en kwamen we niet meer in de problemen. In de rust heb ik er op gehamerd dat we druk moesten blijven zetten en op de helft van de tegenstander ons spel moesten spelen. Als team moet je uitstralen dat je meer doelpunten wil maken dan twee. Dat had eigenlijk ook gemoeten.”

Wil ik graag zien

De goals die wel vielen waren van grote schoonheid. Met name de 0-1, waarbij De Leeuw de opkomende Adnane bediende. Zijn voorzet werd teruggelegd door Tervoert en afgedrukt door Latupeirissa. Hij maakte ook de 0-2, nadat hij vorige week op de bank zat. “Een prima optreden met twee goede goals. Ik heb vorige week ook niet op de trainingen gemerkt dat hij extreem teleurgesteld was, hij toonde zich vechtlustig. Dat is wat ik graag wil zien.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD