dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlEerste DivisieJupiler LeagueWitte Leeuwen willen in eigen huis lijstaanvoerder FC Oss van troon stoten

Witte Leeuwen willen in eigen huis lijstaanvoerder FC Oss van troon stoten

Telstar speelt vrijdagavond zijn tweede thuiswedstrijd van het seizoen tegen de huidige koploper van de Jupiler League, FC Oss. Trainer Mike Snoei van de Witte Leeuwen wil er met zijn elftal voor zorgen dat de Brabanders na vrijdagavond niet langer kunnen genieten van de huidige status in de competitie.

Gaan voor drie punten
Telstar wenst geen genoegen te nemen met minder dan een zege in eigen huis. ,,Dat we ze van die troon gaan halen, wij gaan voor de drie punten”, aldus Snoei tegenover NH Nieuws. De ploeg uit Velsen moet het vrijdag doen zonder Toine van Huizen en Gerson Rodrigues, laatstgenoemde door interlandverplichtingen met Luxembug. ,,We zijn er reuze trots op dat we een international hebben, die nota bene in dezelfde poule speelt als het Nederlands elftal speelt en daar doen we voor de rest ook niet moeilijk over.”

Betere selectie
Trainer Klaas Wels van FC Oss is vanzelfsprekend zeer tevreden over de vliegende start van zijn formatie met zes punten uit twee wedstrijden. ,,Ik ben zeer tevreden over de eerste twee wedstrijden. Daar heb ik ook alle reden toe. We kunnen met vertrouwen naar Velsen en gelukkig gaan we met een vollere bus. De selectie is breder en sterker in de breedte. Het is geweldig dat zo’n 120 supporters ook deze verre reis maken. Hopelijk kunnen we ze verblijden met goed voetbal en nog belangrijker: een goed resultaat”, aldus de oefenmeester op de officiële website van zijn werkgever.

Herstelde spelers
Aan de zijde van FC Oss zijn Ferry de Regt en Huseyin Dogan weer fit en huurlingen Vinnie Vermeer, Daan Klomp en Fisayo Adarabioyo speelgerechtigd. Fatih Kamaci is niet inzetbaar vanwege een blessure aan de heup.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD