Volg ons

Eerste Divisie

Winnende FC Oss-trainer Wels: ‘Fijn om trainer te zijn bij deze mooie club’

Winnende FC Oss-trainer Wels: ‘Fijn om trainer te zijn bij deze mooie club’

FC Oss wist vrijdagavond in Eindhoven drie punten binnen te halen (1-3). Trainer Klaas Wels was vanzelfsprekend zeer tevreden met de winst en hij was van mening dat zijn ploeg alleen in de eerste tien minuten de onderliggende partij was. 

Twee backs met een voorzet
Janssen kreeg vrijdag de voorkeur boven routinier Niels Fleuren, dat pakte in Eindhoven goed uit.  ,,De eerste tien minuten was FC Eindhoven beter, daarna namen wij het over. Met Dennis Janssen en Dean van der Sluys hadden we twee backs die een voorzet konden geven. Daar ben ik zeer tevreden over”, aldus Wels tegenover D-TV.

Hoofdrol voor Mous
De start van de tweede helft was dramatisch te noemen voor FC Oss.  ,,De eerste penalty krijgen ze binnen vijftien seconden, dat mag absoluut niet. En volgens mij waren allebei de penalty’s terecht. Zó slordig van ons. Maar dan dank ik nu Xavier Mous, onze keeper, die een penalty stopt.”

Fantastische spelersgroep
De voorgaande maand vielen de resultaten tegen, de winst was dan ook zeer welkom bij de ploeg uit Oss.  ,,Met de 1-3 overwinning was hij logischerwijs tevreden: ,,Na de afgelopen maand al helemaal. Maar het is fijn om trainer te zijn bij deze mooie club en van deze fantastische spelersgroep.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie