vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieWinnende FC Oss-trainer Wels: 'Fijn om trainer te zijn bij deze mooie...

Winnende FC Oss-trainer Wels: ‘Fijn om trainer te zijn bij deze mooie club’

FC Oss wist vrijdagavond in Eindhoven drie punten binnen te halen (1-3). Trainer Klaas Wels was vanzelfsprekend zeer tevreden met de winst en hij was van mening dat zijn ploeg alleen in de eerste tien minuten de onderliggende partij was. 

Twee backs met een voorzet
Janssen kreeg vrijdag de voorkeur boven routinier Niels Fleuren, dat pakte in Eindhoven goed uit.  ,,De eerste tien minuten was FC Eindhoven beter, daarna namen wij het over. Met Dennis Janssen en Dean van der Sluys hadden we twee backs die een voorzet konden geven. Daar ben ik zeer tevreden over”, aldus Wels tegenover D-TV.

Hoofdrol voor Mous
De start van de tweede helft was dramatisch te noemen voor FC Oss.  ,,De eerste penalty krijgen ze binnen vijftien seconden, dat mag absoluut niet. En volgens mij waren allebei de penalty’s terecht. Zó slordig van ons. Maar dan dank ik nu Xavier Mous, onze keeper, die een penalty stopt.”

Fantastische spelersgroep
De voorgaande maand vielen de resultaten tegen, de winst was dan ook zeer welkom bij de ploeg uit Oss.  ,,Met de 1-3 overwinning was hij logischerwijs tevreden: ,,Na de afgelopen maand al helemaal. Maar het is fijn om trainer te zijn bij deze mooie club en van deze fantastische spelersgroep.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD