zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagWesterlaken (Achilles Veen): ‘Dit jaar klopte DOVO weer bij mij aan’

Westerlaken (Achilles Veen): ‘Dit jaar klopte DOVO weer bij mij aan’

DOVO kan komend seizoen een beroep doen op Bart Westerlaken. De middenvelder, die overkomt van hoofdklasser Achilles Veen, werd naar zijn zeggen al eerder benaderd door de club uit Veenendaal en hebben deze en de recente contacten er voor gezorgd dat hij nu de stap zal maken naar de club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal.

Bij de start van het huidige (abrupt afgebroken) voetbalseizoen maakte hij de overstap van TEC naar Achilles Veen. Door de omstandigheden speelde hij slechts zes wedstrijden voor laatstgenoemde vereniging. ,,Ik wil eerst even aangeven dat Achilles Veen echt een mooie club is waar alle zaken goed geregeld zijn en waren. Vorig jaar in de winter zijn er ook gesprekken geweest met DOVO over een directe overstap, maar ik kon toen mijn club TEC niet zo maar achterlaten. Dit jaar klopte DOVO weer bij mij aan en heb ik twee goede gesprekken gevoerd met Scott Calderwood en de FSD. DOVO is een mooie grote club en weer een niveau hoger dan dat ik dit seizoen speelde en met mooie uitdagingen. De gesprekken van vorig jaar en dit jaar voelden goed en er sprak vertrouwen uit”, aldus Westerlaken tegenover Voetbal247.

De 27-jarige Westerlaken speelde in het verleden bij RKSV Nulandia en in de jeugdopleiding van FC Den Bosch. In 2012 stapte hij van de profclub over naar HVCH Heesch en twee jaar later sloot hij aan bij TEC waar hij vijf seizoenen actief was.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD