Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

VVSB haalt Wijks over van De Middelmors

VVSB haalt Wijks over van De Middelmors

Waar aanvaller Giovalli Serbony (in de winterstop) en Maikey Parami VVSB verlaten voor Rijnsburgse Boys, maakt Marvin Wijks de omgekeerde route. Hij gaat komend seizoen juist in Noordwijkerhout spelen. Daarmee is hij de achtste nieuweling voor de ploeg van Wilfred van Leeuwen.

Plaats kwijtgeraakt onder Mulders

De 33-jarige Wijks speelde de afgelopen vier seizoenen voor Rijnsburgse Boys, nadat hij in het betaalde voetbal uitkwam voor HFC Haarlem, FC Emmen en in Duitsland voor Magdeburg en Germania Halberstadt in de Regional Liga. In 2013 kwam hij naar Rijnsburgse Boys en was drie seizoenen een vaste waarde. Eind maart werd bekend dat hij ging vertrekken, vooral doordat hij onder Pieter Mulders minder aan spelen toekwam.

Keuze op VVSB

Daar zei Wijks toen op de clubsite over: “Ik ben superfit en wil graag nog van waarde zijn voor de club. Maar omdat er andere keuzes worden gemaakt, wordt er momenteel weinig gebruik gemaakt van mijn kwaliteiten. Ik heb het nog steeds prima naar mijn zin en kan ook wel blijven, maar ik wil graag nog op een zo hoog mogelijk niveau spelen. Ik ben al benaderd door een vijftal clubs, terwijl er nog geen ruchtbaarheid aan mijn vertrek is gegeven. Daar ben ik wel door verrast. De aankomende tijd ga ik besteden aan het nadenken over welke club het gaat worden.” Dat is dus VVSB geworden.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag