dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVVOG versterkt zich voor komend seizoen met middenvelder van WHC

VVOG versterkt zich voor komend seizoen met middenvelder van WHC

Mitchel Dijkhof is komend seizoen te bewonderen in het shirt van VVOG. De aanvallende middenvelder komt over van WHC, meldt de vereniging uit Harderwijk via de officiële kanalen.

De 24-jarige aanwinst speelt vanaf zijn jongste jeugd al bij WHC en maakte alleen een uitstapje naar de jeugdopleiding van PEC Zwolle. De laatste zes jaar maakte hij deel uit van de A-selectie en kwam hij tot ruim honderd wedstrijden in het eerste elftal.

Op de website van VVOG gaf Dijkhof tekst en uitleg over zijn keuze om de voornoemde transfer te maken. “Ik ben beslist geen clubhopper en speel met veel plezier voor WHC. Ik ben daar ook als jeugdspeler doorgebroken en al jarenlang een vaste waarde. Ik wil echter graag weten waar mijn plafond ligt en VVOG biedt mij de optie om op derde divisieniveau te gaan voetballen en die uitdaging ga ik graag aan. En hoewel ik voor nu afscheid neem van mijn club kom ik hier in de toekomst ongetwijfeld weer terug.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD