maandag, mei 23, 2022
HomeCompetitiesDerde DivisieVVOG contracteert dribbelaar Job Hoogedoorn

VVOG contracteert dribbelaar Job Hoogedoorn

VVOG heeft Job Hoogedoorn voor volgend seizoen vastgelegd. De 23-jarige aanvaller kan zowel op de vleugels als in de spits uit de voeten en komt over van vv Nunspeet.

Op de clubsite prijzen de Harderwijkers Hoogedoorn als een ‘handige dribbelaar’. Eerder speelde de aanvaller voor vv Zeewolde. ,,Ik ben ambitieus en wil graag zien waar mijn plafond ligt. Komend seizoen speelt VVOG minimaal hoofdklasse en misschien wel derde divisie. Voor mij een mooie test om te kijken wat ik in mijn mars heb”, stelt Hoogedoorn op de clubsite.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]