Volg ons

Derde Divisie

VVOG contracteert dribbelaar Job Hoogedoorn

VVOG contracteert dribbelaar Job Hoogedoorn

VVOG heeft Job Hoogedoorn voor volgend seizoen vastgelegd. De 23-jarige aanvaller kan zowel op de vleugels als in de spits uit de voeten en komt over van vv Nunspeet.

Op de clubsite prijzen de Harderwijkers Hoogedoorn als een ‘handige dribbelaar’. Eerder speelde de aanvaller voor vv Zeewolde. ,,Ik ben ambitieus en wil graag zien waar mijn plafond ligt. Komend seizoen speelt VVOG minimaal hoofdklasse en misschien wel derde divisie. Voor mij een mooie test om te kijken wat ik in mijn mars heb”, stelt Hoogedoorn op de clubsite.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie