donderdag, maart 4, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag VVOG-aanvaller Biya scoort tegen nieuwe club DOVO: 'Het was natuurlijk wel bijzonder'

VVOG-aanvaller Biya scoort tegen nieuwe club DOVO: ‘Het was natuurlijk wel bijzonder’

DOVO en VVOG deelden zaterdagmiddag de punten in Veenendaal (1-1). Opvallend detail was dat Pernelly Biya, aanvaller van de ploeg uit Harderwijk, de openingstreffer voor zijn rekening nam tegen de ploeg waar hij komend seizoen zijn kunsten zal vertonen, DOVO.

- Advertentie -

Visitekaartje
,,Het was natuurlijk wel bijzonder. Ik heb dit ook nog nooit meegemaakt, maar tijdens de wedstrijd deed mij het niet zo veel. Ik wilde wel graag mijn visitekaartje afgeven. Gelukkig wist ik een doelpunt te maken want ik stond al een paar wedstrijden droog. Dat je dan wel scoort tegen je nieuwe club is wat dubbel, maar dat is nu eenmaal voetbal”, aldus Biya tegenover Voetbal247.

Blij met één punt
De aanvallend ingestelde speler was tevreden met het uiteindelijke resultaat in Veenendaal.  ,,Wij hebben het goed gedaan en zeker ook als je kijkt naar het feit dat wij veel spelers moesten missen door blessures en schorsingen. Uiteindelijk was de eerste helft nog redelijk van onze zijde, maar na de pauze liepen wij teveel achteruit waardoor je best blij mag zijn met een gelijkspel.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES