woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsDe MeernVV Dongen boekt fraaie zege bij JVC Cuijk, Jong Vitesse te sterk...

VV Dongen boekt fraaie zege bij JVC Cuijk, Jong Vitesse te sterk voor Hercules

VV Dongen wist zondagmiddag op fraaie wijze weer drie punten toe te voegen aan het totaal. De ploeg was in de uitwedstrijd tegen JVC Cuijk maar liefst vier trefzeker wat voldoende was voor de zege (2-4). Jong Vitesse boekte een zege bij USV Hercules (1-3) en De Meern verspeelde in de slotfase één punt tegen EVV (1-2).

JVC Cuijk – Dongen
De uitspelende vereniging kwam na zes minuten spelen op voorsprong door een doelpunt van Gerrits (0-1). Dertien minuten later werd het stiller aan de zijde van de supporters van de thuisclub toen Gijs van den Berg de voorsprong voor Dongen wist te verdubbelen (0-2).

Na de pauze, in de 47ste minuut, kwam de spanning weer helemaal terug in de wedstrijd nadat Zielschot trefzeker was. De toegekende strafschop werd in eerste instantie gestopt door doelman Jordy Zielschot, maar in de rebound bracht Jordy van der Laan de stand op 1-2. Vervolgens liep Dongen uit naar 1-4 door treffers van Kolkert en Mohammed. De eindstand werd in de 76ste minuut bepaald door Van der laan (2-4).

USV Hercules – Jong Vitesse
De beloftenploeg uit Arnhem wist de score te openen in de 27ste minuut. Sven van Doorm schoot fraai binnen na pover verdedigen van Hercules (0-1). Drie minuten na de eerste treffer van Vitesse kopte Anil Mercan de 0-2 binnen. Direct na de pauze bracht Fonville de thuisploeg weer terug in de wedstrijd met zijn doelpunt (1-2). In de blessuretijd produceerde Mercan zijn tweede treffer van de middag en bepaalde daarmee de eindstand op 1-3.

Westlandia – OJC Rosmalen
In de 27ste minuut verdween de brilscore van het scorebord. Jeroen Spruijt was verantwoordelijk voor de eerste treffer van de zondagmiddag op het sportpark van Westlandia. Na veertig minuten spelen bracht Vincent van Hoof de ploeg uit Rosmalen weer op gelijke hoogte, hij kopte de bal binnen na een goed genomen vrije trap. Westlandia kon echter niet lang genieten van deze treffer, nog voor het rustsignaal stond de 1-2 op het scorebord, dit door een doelpunt van Diego Meerveld. In de tweede helft wisten de ploegen het net van de tegenstander niet meer te vinden.

De Meern – EVV
De start voor het tot dan toe puntloze De Meern was weinig hoopvol te noemen toen na een kwartier spelen Jeremy Lemmens de score opende voor de bezoekers (0-1). Op slag van rust stelde de thuisploeg orde op zaken door de toegekende strafschop te verzilveren (1-1). Mark den Hartogh bracht zijn naam op het wedstrijdformulier als doelpuntenmaker. De Meern bleef echter na vijf wedstrijden weer met lege handen staan. In de 84ste minuut was het invaller Shaquille Simons die handig wegdraaide van zijn teganstdner en de 1-2 aan liet tekenen.

HBS – KVV Quick’20 0-0

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD