Volg ons

Almere City FC

Vossebelt (Almere City) na nederlaag in Oss: ‘Natuurlijk is dit even een tikkie’

Vossebelt (Almere City) na nederlaag in Oss: ‘Natuurlijk is dit even een tikkie’

TOP Oss gaf Almere City zaterdagavond in Brabant een les in effectiviteit (2-0). Niek Vossebelt, middenvelder van de verliezende formatie, baalde vanzelfsprekend van het tegenvallende resultaat en gaf toe dat deze nederlaag wel een klap in het gezicht betekende. 

Betere kansen
,,Het was misschien niet helemaal nodig. In de eerste helft hadden we wat betere kansen dan Oss. Tegen zo’n ploeg moet je met 1-0 voorkomen want ze spelen natuurlijk heel verdedigend en ze zijn dodelijk effectief voorin en dat wisten wij van te voren. Dat hebben wij niet goed gedaan”, aldus Vossebelt tegenover Omroep Flevoland.

Levensgevaarlijk
Almere City wist in de tweede helft van het duel weinig meer te creëren. ,,Ze hebben niet voor niets de minste goals tegen in de Eerste Divisie. Dus we wisten dat we heel bedachtzaam moesten spelen en niet alles open moesten gooien in het begin. Op de counter zijn ze levensgevaarlijk. In de eerste helft ging dat prima. In de tweede helft worden ze gesterkt door de 1-0 voorsprong en dan kunnen ze hun spelletje spelen. In de tweede helft waren wij niet meer bij machte om nog gevaarlijk te worden.”

Verwerken
Door de nederlaag in Oss wist TOP de tegenstander van zaterdag te passeren op de ranglijst. ,,Natuurlijk is dit even een tikkie, maar Oss is een goede ploeg en ze zijn ons even voorbij. Ik heb er vertrouwen in dat wij vrijdag weer de punten pakken. Dit moeten wij even verwerken, maar dat komt wel goed.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Almere City FC