Volg ons

Tweede Divisie

VOORBESCHOUWING Tweede Divisie | Vacature: Titelkandidaat gezocht

VOORBESCHOUWING Tweede Divisie | Vacature: Titelkandidaat gezocht

De Tweede Divisie is de koningsklasse van het vaderlands amateurvoetbal. Het is het absolute topsegment, waarin de amateurclubs met de grootste ervaring en historie bij elkaar verzameld zijn. Door wisselvallige prestaties over de gehele breedte zijn wij voor de Tweede Divisie per direct op zoek naar een titelkandidaat.

Wij zijn op zoek naar een club die in staat is een constante positieve prestatiecurve neer te zetten, bij voorkeur met goed voetbal. Om in aanmerking te kunnen komen als titelkandidaat moet je in staat zijn om wekelijks te presteren in één van de sterkste amateurcompetities aller tijden. Je hebt de beschikking over een sterke selectie, een goede staf en je bent in staat om wekelijks het beste uit beiden te halen.

Wil je in aanmerking komen voor deze functie, kun je je aanmelden op onze selectiedagen. Aanstaande zaterdag is de eerste ronde van deze selectiedagen op de volgende locaties:

Sportpark De Duinwetering: Noordwijk – HHC Hardenberg
Sportpark Houtrust: Scheveningen – Jong Volendam
Sportpark De Lok: TEC – GVVV
Sportpark Schildman: ASWH – Quick Boys
Sportpark De Zwaaier: Kozakken Boys – Ijsselmeervogels
Sportpark De Westmaat: Spakenburg – Excelsior Maassluis
Sportpark De Krom: Katwijk – De Treffers
Sportpark Spanjaardslaan: Koninklijke HFC – Rijnsburgse Boys
Sportpark Goed Genoeg: AFC – Jong Sparta

Bij geschiktheid volgen er nog een aantal sollicitatieronden tot half december. Begin volgend jaar maken we de voorlopige titelkandidaten bekend.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie