dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagBlijft Lorenzo Staelens ongeslagen met Hoek sinds zijn komst?

Blijft Lorenzo Staelens ongeslagen met Hoek sinds zijn komst?

Een zaterdag waarbij alle aandacht uitgaat naar het duel tussen Hoek en FC Lisse en waarbij VVOG nog een weekje in het bezit blijft van de rode lantaarn. De reden: Hun uitwedstrijd tegen Barendrecht werd afgelast wegens Coronagevallen in de VVOG-selectie.

* AJAX-Goes
Goes gaat naar de hoofdstad om zich proberen te herstellen van de teleurstellende thuisnederlaag tegen VVSB(3-0), waardoor er een einde kwam aan de opmars van de Zeeuwen na 3 gewonnen wedstrijden. Tegen AJAX zal uit een ander vaatje getapt moeten worden terwijl bovendien iedereen bij Goes bij de les zal moeten zijn. Alleen dan valt er wat te halen in Amsterdam.

 • DVS’33- ODIN’59
  ODIN gaat voor de 2e periodetitel waar men kansrijk op een 3e plaats staat na zes van de elf wedstrijden. Om bij te blijven moet er wel gewonnen worden bij DVS’33, dat nu niet echt in de beste vorm verkeert. Wellicht liggen daar kansen voor ODIN’59, mede omdat de ploeg van Peter Wesselink thuis wisselvallig opereert dit seizoen.
 • VVSB-Sparta Nijkerk
  Op papier een “walk over” voor de nummer 2 op de ranglijst Sparta Nijkerk tegen laagvlieger VVSB maar dat kan in de praktijk wel eens anders uitvallen. VVSB liet Goes in eigen huis kansloos en Wilfred van Leeuwen is zeker van plan om in de 2e kompetitiehelft “gas” te geven en punten te gaan pakken met zijn VVSB.
  Zit er op eigen terrein een verrassing in voor VVSB?
 • Ter Leede-ACV
  Ter Leede op een keurige 8e plaats; ACV op plaats 12 met zeven punten voorsprong op de degradatieplaatsen. Ter Leede pakt thuis de meeste punten(17), ACV buiten Assen(13). Ter Leede doet nog volop mee in de strijd om de 2e periodetitel met slechts 3 punten achterstand op FC Lisse. ACV gaat die kans op de 2e periodetitel niet verstoren in Sassenheim.
 • Hoek-FC Lisse
  Alle ogen gericht op Hoek waar de Belgische Lorenzo Staelens bezig is aan een meer dan mooie reeks. Sinds zijn komst naar Zeeuws-Vlaanderen weet men niet meer wat verliezen is. Het puntenverschil in de stand is dan wel 10 punten maar dat zegt de Hoek-trainer weinig. “We hebben nog 16 wedstrijden voor de boeg en daarin is van alles mogelijk. Ik heb me nog niet neergelegd bij een 5e of 6e plaats”. Dus FC Lisse kan de borst nat maken; Hoek staat te popelen om de achterstand op de ranglijst terug te brengen tot 7 punten. Zou dat de blauwwitten van Staelens gaan lukken?
 • Staphorst-Harkemase Boys
  We kunnen ons voorstellen dat ze in Staphorst aardig ziek zijn van het doordeweekse verlies bij Sportlust’46. Het kostte hen de gedeelde 5e plaats op de ranglijst. Zaterdag kan men de misser in eigen huis goedmaken wanneer Harkemase Boys op bezoek komt.
  De twee teams zijn qua punten aan elkaar gewaagd, maar Staphorst heeft iets goed te maken voor eigen aanhang en wil dat graag doen met een overwinning op de Friezen.
 • DOVO-Stedoco
  DOVO gaf in de doordeweekse inhaalwedstrijd tegen Harkemase Boys onnodig twee belangrijke punten weg in de slotfase. Met Stedoco morgen op het programma en wederom op Sportpark Panhuis de ideale gelegenheid om revanche te nemen voor de misser en wat verder weg te lopen van de onderste plaatsen. Stedoco speelt wisselvallig vandaar dat DOVO licht favoriet is voor de zege.
 • Sportlust’46-Excelsior’31
  Zowel Sportlust’46 als Excelsior’31 doet dit seizoen goed mee in de bovenste regionen van de 3e Divisie. Sportlust heeft de eerste prijs al binnen van dit seizoen, de 1e periodetitel, rechtgevend op de nacompetitie , maar Patrick Loenen heeft zijn zinnen gezet op het kampioenschap. “Het enige dat telt” zoals hij zegt. Sportlust in eigen huis is sterk; dat gaat Excelsior’31 ondervinden. Zij zullen de thuisreis naar Rijssen moeten aanvaarden met een nederlaag.
 • Stand 2e periodetitel 2e Divisie Zaterdag:
  6-15  FC Lisse
  5-13  Sparta Nijkerk
  6-13  ODIN’59
  6-12  Ter Leede
  6-11 BVV Barendrecht

Herman van Diejen

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD