maandag, 11 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVOORBEREIDING | AFC te sterk voor Jong NEC en HHC Hardenberg verliest...

VOORBEREIDING | AFC te sterk voor Jong NEC en HHC Hardenberg verliest van beloftenteam FC Utrecht

De start van de competitie in de Tweede en Derde Divisie is nog ver weg, maar de eerste oefenwedstrijden werden al weer gespeeld. HHC Hardenberg verloor zaterdag van het beloftenteam van FC Utrecht (1-2), AFC was te sterk voor Jong NEC en EVV ging nipt onderuit tegen Roda JC (0-1). 

HHC Hardenberg – Jong FC Utrecht 1-2
Het beloftenteam van FC Utrecht kwam na elf minuten spelen aan de leiding door een doelpunt van Acheffay (0-1). Negen minuten later verdubbelde Arweiler met zijn treffer de voorsprong voor de gasten (0-2). Het slotakkoord kwam op naam van Gersom Klok, de aanwinst die het voorgaande seizoen nog in de Eredivisie zijn wedstrijden speelde voor FC Emmen (1-2).

AFC – Jong NEC 2-0
De Amsterdammers wisten na dertig minuten spelen de score te openen op het Sportcentrum van de KNVB te Zeist. Een assist van Sherinho Griffith werd tot doelpunten gepromoveerd door Matthijs Jesse. Tien minuten voor het eindenvan de wedstrijd bepaalde Raily Ignacio de eindstand op 2-0. de assist kwam op naam van Fouad Belarbi.

EVV – Roda JC
De amateurploeg onder leiding van trainer/coach René Eijer wist lang stand te houden tegen de ploeg die uitkomt in de Eerste Divisie. EVV verloor de wedstrijd echter nipt door een treffer in de tweede helft van de 21-jarige Safouane Ahidar (0-1).

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD