Volg ons

Uitgelicht

‘Voetbalseizoen enkele weken langer opgeschort’

‘Voetbalseizoen enkele weken langer opgeschort’

De regering gaat onder meer voetbalclubs ‘enkele weken’ langer gesloten houden dan de tot dusverre vastgestelde datum van 6 april. Dat schrijft De Telegraaf.

De krant baseert zich op ‘Haagse bronnen’: ,,Nederland hoort dinsdagavond dat de coronamaatregelen in stand blijven. Het kabinet denkt aan een paar weken verlenging. Daarbij is nog de vraag hoe om te gaan met de meivakantie die eind april begint, melden Haagse bronnen.”

Vanavond is er opnieuw een persconferentie, waar premier Mark Rutte naar verwachting bekend zal maken of de maatregelen ook na 6 april gehandhaafd blijven en of er nog eventuele aanpassingen komen. De KNVB stelde eerder kort na het besluit van het kabinet met ‘maximale duidelijkheid‘ te komen over het vervolg van de opgeschorte competities. Daarvoor heeft het momenteel drie scenario’s opgesteld.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Uitgelicht