zondag, september 26, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVoetbalavonturier versterkt selectie van DVS'33

Voetbalavonturier versterkt selectie van DVS’33

DVS’33 heeft een nieuwe keeper toegevoegd aan de huidige selectie. De vereniging uit Ermelo maakte via de officiële kanalen de komst bekend van Jonathan Waterberg.

De 26-jarige doelverdediger speelde de voorgaande jaren zijn wedstrijden buiten de Nederlandse grenzen. Hij was onder meer actief in Zweden en in de Verenigde Staten, maar momenteel was hij clubloos. Waterberg plaatste zijn handtekening onder een contract tot aan het einde van het seizoen bij DVS’33. In Nederland droeg hij het keepersshirt van TOP Oss, FC Eindhoven, Jong SC Cambuur en Jong FC Dordrecht.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD