Volg ons

Eerste Divisie

Voetbal247.nl stopt met Eerste Divisie-berichtgeving en focust zich op topamateurcompetities

Voetbal247.nl stopt met Eerste Divisie-berichtgeving en focust zich op topamateurcompetities

Voetbal247.nl zal in het seizoen 2020/2021 niet langer verslag doen van wedstrijden en het laatste nieuws uit de Eerste Divisie. De redactie kiest ervoor zich te focussen op de topamateurcompetities: de Tweede Divisie, de beide Derde Divisies en de Hoofdklasse.

,,Hoewel het niveauverschil steeds kleiner lijkt te worden, blijven het profvoetbal en het topamateurvoetbal twee compleet verschillende werelden”, legt Jelmer Geerds, hoofdredacteur van Voetbal247.nl, de beslissing uit. ,,Nu voor langere tijd besloten is dat er ook geen promotie zal plaatsvinden vanuit de Tweede Divisie en vermenging dus ver weg is, kiezen we ervoor om ons te focussen op de divisies waar ons hart ligt en waar we gevoelsmatig onze grootste meerwaarde hebben.”

De ambities van Voetbal247.nl blijven onveranderd: ,,Ons doel blijft om stapje voor stapje te bouwen aan een actueel en breed platform gericht op het topamateurvoetbal met nieuws, interviews, historische artikelen, columns en natuurlijk onze podcast. Ook komend jaar willen we weer een stap vooruit zetten met nog meer ‘eigen’ content, ondanks de gevolgen die de coronacrisis ook op ons heeft. Ideeën van onze bezoekers, nieuwe redacteuren en bedrijven die willen adverteren of sponsoren blijven uiteraard zeer welkom!”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie