woensdag, september 29, 2021
HomeCompetitiesEerste DivisieVoetbal247.nl stopt met Eerste Divisie-berichtgeving en focust zich op topamateurcompetities

Voetbal247.nl stopt met Eerste Divisie-berichtgeving en focust zich op topamateurcompetities

Voetbal247.nl zal in het seizoen 2020/2021 niet langer verslag doen van wedstrijden en het laatste nieuws uit de Eerste Divisie. De redactie kiest ervoor zich te focussen op de topamateurcompetities: de Tweede Divisie, de beide Derde Divisies en de Hoofdklasse.

,,Hoewel het niveauverschil steeds kleiner lijkt te worden, blijven het profvoetbal en het topamateurvoetbal twee compleet verschillende werelden”, legt Jelmer Geerds, hoofdredacteur van Voetbal247.nl, de beslissing uit. ,,Nu voor langere tijd besloten is dat er ook geen promotie zal plaatsvinden vanuit de Tweede Divisie en vermenging dus ver weg is, kiezen we ervoor om ons te focussen op de divisies waar ons hart ligt en waar we gevoelsmatig onze grootste meerwaarde hebben.”

De ambities van Voetbal247.nl blijven onveranderd: ,,Ons doel blijft om stapje voor stapje te bouwen aan een actueel en breed platform gericht op het topamateurvoetbal met nieuws, interviews, historische artikelen, columns en natuurlijk onze podcast. Ook komend jaar willen we weer een stap vooruit zetten met nog meer ‘eigen’ content, ondanks de gevolgen die de coronacrisis ook op ons heeft. Ideeën van onze bezoekers, nieuwe redacteuren en bedrijven die willen adverteren of sponsoren blijven uiteraard zeer welkom!”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD