maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieVlemmings ontslagen bij Go Ahead; Hyballa, Hake en Dijkhuizen genoemd als opvolger

Vlemmings ontslagen bij Go Ahead; Hyballa, Hake en Dijkhuizen genoemd als opvolger

Go Ahead Eagles heeft Leon Vlemmings ontslagen. Een week nadat de club technisch manager Dennis Bekking al op non-actief stelde, moet ook de trainer eraan geloven.

Rotgevoel

,,Het doet mij persoonlijk ontzettend veel dat we in dit stadium afscheid moeten nemen van een trainer die qua persoonlijkheid goed bij ons past”, stelt directeur Hans de Vroome op de clubsite. ,,Alle voorwaarden om samen tot succes te komen, waren aanwezig. Helaas was dit de voorbije periode qua spel en resultaten niet op het veld terug te zien. Dat we als directie deze beslissing moesten nemen, geeft me een rotgevoel, want ik heb de persoonlijke band met Leon als heel plezierig ervaren.”

Ziel en zaligheid
Vlemmings is logischerwijs teleurgesteld na het eerste ontslag in zijn trainerscarrière: ,,Ik vind het ontzettend jammer dat onze wegen hier scheiden. Met ziel en zaligheid heb ik bij Go Ahead Eagles geprobeerd om iets moois neer te zetten. Als hoofdtrainer ben ik verantwoordelijk voor de prestaties en ik ben dan ook teleurgesteld dat ik het niet voor elkaar heb gekregen om tot betere resultaten te komen.”

Snel een nieuwe trainer
Volgens De Gelderlander zijn Peter Hyballa (ex-NEC), René Hake (ex-FC Twente) en Marinus Dijkhuizen (ex-Cambuur) in beeld als opvolger van Vlemmings. Go Ahead zou nog deze week een nieuwe trainer willen presenteren.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD