Volg ons
cendrino-misidjan-de-treffers

Tweede Divisie

Vierde zege op rij voor De Treffers in blessuretijd

Vierde zege op rij voor De Treffers in blessuretijd

De Treffers heeft voor de vierde week op rij weten te winnen. De ploeg van trainer Anton Janssen was met 3-2 te sterk voor Jong Vitesse. De uiteindelijke zege kwam wel op het nippertje tot stand door een goal in blessuretijd.

Achterstand weggewerkt

De Groesbeekse ploeg begon al met een paar twijfelgevallen en zag na een kwartier aanvoerder Twan Smits ook nog uitvallen met een liesblessure. Rick Verbeek kreeg vervolgens de kans om de score te openen, maar een fraaie treffer van Mohammed Osman was goed voor 0-1. Daarna nam de thuisploeg de regie over. Uit een voorzet van Robert Mutzers maakte Wesley Meeuwsen gelijk en direct na de onderbreking zorgde Mutzers voor 2-1.

Allerlaatste minuut

Eenmaal in de tweede helft zakte De Treffers ver weg en kon Vitesse gelijk maken via Anil Mercan. De bezoekers leken minimaal een punt mee te nemen, tot in blessuretijd. De Treffers kreeg een vrije trap en Robin Janssen legde de bal klaar voor Misidjan: 3-2. Door de zege klimt De Treffers al naar de vijfde plaats, op nog maar twee punten achterstand op nummer twee GVVV. Jong Vitesse staat inmiddels onder de rode streep.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie