Volg ons

Tweede Divisie

Verzoening aanstaande? Berry Powel keert terug op trainingsveld bij GVVV

Verzoening aanstaande? Berry Powel keert terug op trainingsveld bij GVVV

Komt er een verzoening tussen GVVV en Berry Powel? Feit is dat de eerste stap naar een hereniging is gezet nu de 40-jarige aanvaller weer wordt toegelaten tot het trainingsveld, zij het om mee te trainen met het tweede elftal.

Powel zal vanavond weer voor het eerst meetrainen, weet Regio Sport Veenendaal. Feit is ook dat GVVV een beroerde seizoensstart kent, met nul punten uit twee duels.

Vertrekwens
De Amersfoorter kwam in onmin met de club toen hij verzocht om te mogen vertrekken toen voor hem een reserverol in het verschiet lag. Rob de Boer van de technische commissie stemde in, naar eigen zeggen ervan uit gaande dat de aanvaller zijn contract dan ook zou ontbinden. GVVV trok in Lars ten Teije ook een vervanger aan, maar toen Powel geen nieuwe club vond, gaf de routinier aan ‘gewoon’ weer voor GVVV te willen spelen.

Status quo
Daar stemden de Veenendaalers niet mee in, waarop een ‘status quo’ ontstond. Powel stelde zich op het stand punt gewoon een contract te hebben, terwijl GVVV aangaf dat een terugkeer geen optie was. Of dat zou blijft, zal de toekomst uitwijzen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie