Volg ons

Tweede Divisie

VERSLAG: Trefzekere Tillema uitblinker bij grote zege van Rijnsburgse Boys op FC Lienden

VERSLAG: Trefzekere Tillema uitblinker bij grote zege van Rijnsburgse Boys op FC Lienden

Rijnsburgse Boys wist zaterdagmiddag op het eigen terrein een vrij eenvoudige zege te boeken op FC Lienden (6-0). De grote man aan de zijde van de thuisploeg was Joël Tillema die maar liefst vier keer het net van de tegenstander wist te vinden. 

Levendig duel
De eerste tien minuten van de wedstrijd waren veelbelovend voor het verdere vervolg. Rijnsburgse Boys en FC Lienden waren overduidelijk op zoek naar de openingstreffer en de gasten waren daar dichtbij. Salim Mansouri haalde op de rand van het zestienmetergebied hard uit en zag zijn inzet op de lat uiteen spatten. Even later was het wel raak, maar dan in het voordeel van Rijnsburgse Boys. Joël Tillema kreeg de bal aan de rechterzijde van het strafschopgebied en speelde daar de uitgelopen doelman van FC Lienden vrij  uit en schoot uit een niet al te makkelijke hoek de bal toch binnen (1-0). Na iets meer dan een kwartier voetbal had Opoku de kans om de tweede van de middag binnen te schieten, Tillema wist hem met een voorzet voor de doelman van de tegenstander te zetten, maar de afronding liet te wensen over. Op het moment dat de klok op twintig minuten stond stuurde Jongeneelen de al genoemde Tillema weg die vervolgens de doelman van FC Lienden voor de tweede keer deze middag wist te passeren (2-0). Nog binnen het half uur was de wedstrijd gespeeld. Een mooie dieptepass kwam terecht bij Zeldenrust die met een lob de doelman wist te passeren (3-0).

Matig FC Lienden
In de tweede helft ging Rijnsburgse Boys door met waar het na 45 minuten mee gestopt was, namelijk het maken van doelpunten. Als FC Lienden nog hoop had op een goed resultaat werd dat in de 71ste minuut definitief de grond ingeboord toen Tillema weer trefzeker was voor de thuisploeg (4-0). Gielisse en wederom Tillema bepaalden de eindstand op 6-0 tegen een zeer matig spelend FC Lienden.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie