dinsdag, augustus 16, 2022
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagVERSLAG | DEM voorlaatste na nederlaag bij Dongen

VERSLAG | DEM voorlaatste na nederlaag bij Dongen

Een zespuntenwedstrijd, zo vroeg in het seizoen. Kan dat. Dongen en DEM waren beide nog zonder zege. De thuisploeg was heer en meester en zegevierde met 3-0.

Goals
Bij de rust leidde Dongen al wel met 1-0 maar was het duel zeker nog niet beslist. Nieuwkomer Jari Koenraat had zijn ploeg aan de leiding gebracht. Na de hervatting was het eenrichtingsverkeer. Fatih Kamaci nam uit een strafschop de 2-0 voor zijn rekening. Aanvaller Sel Bastmeijer zorgde voor de eindstand.

Fouten
Bij het DEM van trainer Kiri Kalaitzis startte aanvaller Anthony van Dongen weer in de basis. Afgelopen week tegen Hoogland startte hij – voetblessure- uit voorzorg op de bank en viel in. In potentie kan hij de Beverwijkers naar een hoger niveau tillen. Hij was in het promotiejaar de gevierde man, kwam vervolgens bij Rijnsburgse boys niet helemaal uit de verf, maar is, indien fit, een meerwaarde voor DEM. Trainer Kiri Kalaitzis baalde van de twee individuele fouten die ten grondslag lagen aan de eerste twee treffers. En aanvallend bleef zijn ploeg wederom droog staan.

Voorlaatste
DEM staat voorlaatste met een punt, nul gescoorde goals en zes treffers tegen. Komend weekend reist DEM niet naar Brabant maar mag ze nog een stuk verder. In Limburg wacht EVV. Dongen nestelde zich door de zege in de middenmoot met vier punten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS