zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsQuick BoysVerloren zoon en mentor van Quick Boys-spelers stapt op vanwege ‘drukke bezigheden’

Verloren zoon en mentor van Quick Boys-spelers stapt op vanwege ‘drukke bezigheden’

De 34-jarige Sylvano Comvalius stopt per direct bij Quick Boys. Hij zegt dat het komt door zijn drukke bezigheden met betrekking tot de trainersopleiding, de werkzaamheden bij AZ Alkmaar, het opstarten van zijn maatschappelijke carrière en het gezinsleven.

Comvalius debuteerde in het seizoen 2008-2009 en speelde daarna in elf landen voor zeventien verschillende clubs. Sinds zijn comeback fungeerde de aanvaller in de afgelopen maanden als een soort mentor voor met name de jonge spelers uit de selectie van trainer Edwin Grünholz.

,,Ik wilde met mijn terugkeer de cirkel rondmaken en Quick Boys zowel binnen als buiten het veld helpen. Helaas eindigt het hier en wordt het tijd voor een nieuw verhaal in mijn leven.”

https://boekhouder-haarlem.nl/boekhouder-amsterdam/

Bestuurslid Selectievoetbal Gert Pluimgraaff betreurt de beslissing van Sylvano Comvalius, maar respecteert zijn keuze. ,,Door verschillende omstandigheden heeft Sylvano helaas niet heel veel gespeeld in de eerste seizoenshelft. Niettemin is hij vanwege zijn routine en enorme positieve instelling heel belangrijk voor de groep.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD