dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVerdediger Beukhof sluit de deur bij TEC: 'Veel geleerd, maar het is...

Verdediger Beukhof sluit de deur bij TEC: ‘Veel geleerd, maar het is tijd voor een nieuwe uitdaging’

TEC kan komend seizoen geen beroep meer doen op Joël Beukhof. De verdediger is naar zijn zeggen toe aan een nieuwe uitdaging, de zoektocht naar een nieuwe vereniging is daarmee begonnen.

De linksbenige (vleugel) verdediger kijkt met een warm gevoel terug naar de club waar hij in de zomer van 2018 arriveerde. ,,Ik heb echt een mooie tijd gehad bij TEC. Het sportieve hoogtepunt was zonder twijfelen de promotie met de club naar de Tweede Divisie. In 2018 kwam ik van PEC Zwolle naar Tiel en daar werd ik echt door iedereen met open armen ontvangen. Ik heb heel veel geleerd bij TEC en dat dan zowel op het veld, maar zeker ook daarbuiten. Het is echter tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik hoop op een club uit de Tweede- of Derde Divisie, maar een mooi avontuur in het buitenland zou ik ook zeker niet afslaan”, aldus Beukhof tegenover Voetbal247.

De 21-jarige verdediger plaatste zijn eerste stappen op het voetbalveld in het shirt van vv Bennekom. Vervolgens maakte hij in 2014 de overstap naar de jeugdopleiding van PEC Zwolle. In 2018 maakte hij de overstap naar TEC. Voor de club uit Tiel speelde hij 33 officiële wedstrijden, 15 in de Tweede Divisie, 15 in de Derde Divisie en 3 bekerduels.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD