dinsdag, oktober 26, 2021
HomeCompetitiesEerste DivisieVeldwijk na winnen periodetitel: 'Voor mij telt er maar één ding en...

Veldwijk na winnen periodetitel: ‘Voor mij telt er maar één ding en dat is kampioen worden’

Sparta pakte vrijdagavond door een thuiszege op Telstar (3-2) de eerste periodetitel. Lars Veldwijk, aanvaller van de Rotterdamse club, was vanzelfsprekend blij met de behaalde prijs, maar voor hem staat dit seizoen alles in het teken van de titelstrijd in de Eerste Divisie.

Tweede helft sloeg nergens op
De winnaars van de periodetitel speelden een goede eerste helft, maar in de tweede helft was Sparta geen schim meer van de ploeg die in de eerste fase van de wedstrijd deze domineerde. ,,In de eerste helft wel, maar als je pas in de tweede helft bent gaan kijken dan ben je je doodgeschrokken denk ik. We hebben wel vaker dat we één helft goed kunnen spelen, normaal gesproken is het de tweede heft die wij beter spelen. Vandaag begonnen we heel goed, maar de tweede helft sloeg helemaal nergens op”, aldus Veldwijk tegenover de camera van FOX Sports.

Kampioenschap
Een periodetitel winnen is altijd reden voor een feestje. Veldwijk wenst echter niet al te lang stil te staan bij deze prestatie omdat de echte prijzen pas aan het eind van het seizoen verdeeld zullen worden. ,,Het is een lekker gevoel alleen kijk ik alleen naar de eindklassering. Voor mij is er maar één ding en dat is dat ik kampioen wil worden. Dit is wel een mooie prijs en daar gaan we van genieten.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD